Workshops

De workshops zijn weer begonnen .  Ik werk in kleine groepjes van 2 of 4 personen. Het kan ook individueel, mocht je dit liever willen.  Vanaf 1 september worden de prijzen voor de workshops met €5,- per Workshop verhoogd.

Ik geef ook workshops over onder andere de volgende onderwerpen:

Intuïtieve Ontwikkeling & Spirituele Groei
Bewust worden van je eigen energie, chakra’s, aura. Deze workshop bestaat uit 2 blokken van 10 lessen.

Licht Werkers & Medium
Deze workshop is bedoelt voor mensen die paranormaal begaafd of spiritueel zijn, hier iets mee willen doen en niet weten waar te beginnen, wat ze zoal kunnen, hoe ga je ermee om, enz. Soms is het ook de angst om ermee om te gaan. Deze workshop is 1 x per 4 weken. De workshop wordt ook overdag gegeven.

Psychometrie

Helderziende waarnemingen via een foto of voorwerp. Deze workshop is meestal 1 dag van 10:00 t/m 16:00.

Magnetiseren

In het weekend van zaterdag 15 februari 2020, deze workshop is een heel weekend van 10:00 t/m 16:00. incl. lesmateriaal. excl. lunch

Waskrijttekeningen
Op een speciaal strijkijzer wordt de gekleurde was aangebracht en vervolgens breng je met het strijkijzer de was op het papier. Je werkt met je gevoel. Daarna krijg je uitleg wat deze tekening voor jou betekent. Deze workshop duurt 2 uur en wordt op een avond of ochtend gegeven.

Spirituele Avond 
Helderziende waarnemingen via foto of voorwerp en healingen

Kindertekeningen Analyseren
Kindertekeningen analyseren is een vorm om te kijken wat er in   het kind speelt. Kinderen hebben niet altijd zin om te vertellen wat er aan de hand is. Via een tekening van het kind krijg je duidelijkheid waar het kind moeite mee heeft. Mocht er een bepaald probleem zijn dan kan dat via een tekening duidelijk worden.

Coach ADHD Kinderen

ADHD kinderen hebben meestal extra aandacht nodig. Ze worden niet altijd begrepen.  Te veel prikkels in het dagelijkse leven geeft ze onrust en het gevoel dat ze anders zijn. Deze kinderen zijn  niet dom ,ze zijn juist slim en verder dan hun leeftijdgenootjes . Doordat ze druk en soms afwezig zijn, in hun eigen wereld hebben ze het gevoel  dat  ze er niet bij horen. Door middel van extra aandacht, begeleiding en structuur kunnen ze zich beter staande houden in de wereld.