Over mij

Even voorstellen:

Ik ben Henny Bouma. Ik ben nu 20 jaar bezig met het paranormale/spirituele.
Het begon met magnetiseren.Na verloop van tijd kwam er meer bij; Psychometrie, Healing, Heldervoelend, Helderziend .

Op 1 April 2005 heb ik de spirituele beurs Mystica opgezet.   De beurs is uitgegroeid van 11 medewerkers tot gemiddeld 20 medewerkers. De sfeer is prettig en wij werken als een team.

De praktijk is aan huis. Daar geef ik readingen, healingen en workshops.

Inmiddels gaat de ontwikkeling steeds meer door.

Wat beketent:

Medium

Dit is iemand die 1 of  meerdere gaves heeft waardoor  de geesten en zielen van overledenen via hem/haar met de mensen op aarde kunnen communiceren. 

Paragnost

Heldervoelend, Helderhorend, Helderweten, geen waarzegger. De waarnemeningen zijn gericht op  heden/verleden en de toekomst. In alle gevallen is het om de mensen te helpen. Het gaat om buitenzintuigelijke waarnemingen. 

Magnetiseren

Genezende energie die uit de handen van de magnetiseur komt naar een persoon sturen met bijv: Spanning, hoofdpijn, enz .... 

Reincarnatie/Regressie

Dit is een therapie die je terug brengt  naar een vorig leven. Dit gebeurt door middel van een lichte trance. Hiermee kun je problemen en klachten opsporen uit een vorig leven. Die je mee hebt genomen uit een vorig leven. 

Meditatie

Je kunt op verschillende manieren mediteren. Dat kan een korte of een lange of korte meditatie zijn. Wandelen in de natuur kan al een meditatie voor iemand zijn. Nergens aan denken, tot jezelf komen en weer nieuwe energie krijgen. Je kunt ook in huis een speciale plek maken waar je gaat mediteren. Je kunt dieper bij jezelf naar binnen gaan of een doelgerichte meditatie, bijv: ontspanningsmeditatie - waarbij je tot rust komt en dichterbij jezelf - , kaarsmeditatie, muziekmeditatie, kaarsmeditatie, visualisatie meditatie, enz.. Groepsmeditatie kan natuurlijk ook.