Over mij

Even voorstellen:

Ik ben Henny Bouma. Ik ben nu 20 jaar bezig met het paranormale/spirituele.
Het begon met magnetiseren. Na verloop van tijd kwam er meer bij; psychometrie, healing, heldervoelend, helderziend .

Op 1 April 2005 heb ik de Spirituele Beurs Mystica opgezet. Ondertussen heb ik de naam gewijzigd in Spirituele Beurs Assen. Deze beurs is nu uitgegroeid van 11 medewerkers tot gemiddeld 22 medewerkers. En is onderdeel gebleven van De Spirituele Praktijk Henny Bouma.

De sfeer is prettig en wij werken als een team.

De Spirituele Praktijk is gevestigd aan de Donaustraat 34, 9406 SM Assen. Daar geef ik readings, healings en workshops.

Inmiddels gaat de ontwikkeling steeds meer door:

Kindertekeningen analyseren
Kindertekeningen analyseren is een vorm om te kijken wat er in het kind speelt. Kinderen hebben niet altijd zin om te vertellen wat er aan de hand is. Via een tekening van het kind krijg je duidelijkheid waar het kind moeite mee heeft. Mocht er een bepaald probleem zijn dan kan dat via een tekening duidelijk worden.

Coach ADHD Kinderen

ADHD kinderen hebben meestal extra aandacht nodig. Ze worden niet altijd begrepen.  Te veel prikkels in het dagelijkse leven geeft ze onrust en het gevoel dat ze anders zijn. Deze kinderen zijn  niet dom ,ze zijn juist slim en verder dan hun leeftijdgenootjes . Doordat ze druk en soms afwezig zijn, in hun eigen wereld hebben ze het gevoel  dat  ze er niet bij horen. Door middel van extra aandacht, begeleiding en structuur kunnen ze zich beter staande houden in de wereld.  

Intuïtief kindertherapeute ( medium)

Speciaal voor HSP kinderen, deze cursus heb ik overwogen gekozen om hulp te kunnen bieden omdat deze kinderen meer aandacht en begrip nodig hebben om in deze maatschappij te kunnen functioneren.

Entiteiten verwijderen

Dit houdt in dat ik op afstand via foto's of op locatie de entiteiten waar de mensen last van hebben, kan verwijderen. Wie of wat het zijn is niet van belang,  wel het is van het grootste belang dat het huis weer is van degene die er wonen.

 

Wat betekent:

Medium

Dit is iemand die 1 of meerdere gaven heeft waardoor de zielen van overledenen via hem/haar met de mensen op aarde kunnen communiceren. 

Paragnost

Heldervoelend, helderhorend, helderwetend, geen waarzegger. De waarnemingen zijn gericht op  heden/verleden en de toekomst. In alle gevallen is het om de mensen te helpen. Het gaat om buitenzintuigelijke waarnemingen. 

Magnetiseren

Genezende energie die uit de handen van de magnetiseur komt naar een persoon sturen met bijvoorbeeld: Spanning, hoofdpijn, enz .... 

Reïncarnatie/Regressie

Dit is een therapie die je terug brengt  naar een vorig leven. Dit gebeurt door middel van een lichte trance. Hiermee kun je problemen en klachten opsporen uit een vorig leven, die je mee hebt genomen uit een vorig leven. 

Meditatie

Je kunt op verschillende manieren mediteren. Dat kan een korte of een lange of korte meditatie zijn. Wandelen in de natuur kan al een meditatie voor iemand zijn. Nergens aan denken, tot jezelf komen en weer nieuwe energie krijgen. Je kunt ook in huis een speciale plek maken waar je gaat mediteren. Je kunt dieper bij jezelf naar binnen gaan of een doelgerichte meditatie, bijvoorbeeld: ontspanningsmeditatie - waarbij je tot rust komt en dichterbij jezelf - , kaarsmeditatie, muziekmeditatie, visualisatie meditatie, enz.. Groepsmeditatie kan natuurlijk ook.

 

Voor een sessie, kaartleggen, reading,enz graag telefonisch een afspraak maken (06 12215790). Ik ben van maandag tot donderdag van 9.30 tot 15 uur bereikbaar.Via watts app, messenger en mail wordt door mij niet meer beantwoord. Niet ongevraagd foto's sturen met een heel verhaal.
(Tenzij eerder afgesproken)
Voor een evenement,spirituele avond ,e d. Graag aanmelden via hennybouma62@gmail.com